Sunday, May 6, 2012

Niektoré slovenského mesta zaviedli a prijal zákony o zákaze hazardných hier

Tam je rastúci trend na slovenskom s miestnymi starostu mesta zavádzajú miestne legislatívu, ktorá zakáže hazard vo svojich mestách po tom, čo videl z prvej ruky ničenia a chaosu, že hazardné hry príčiny do rodinného života a spoločenstva. To bolo na pozadí veľkým tlakom z priemyslu o strate toľko potrebné daní do miestnych mestských rozpočtov.

Väčší záujem však bol spoločenské náklady a počet zúfalých rodín, ktoré potreboval pomoc, ktorá bola považovaná za (vďaka bohu), aby sa viac o pokračujúcej obavy než pár peňazí daňových poplatníkov. Tam sa ale zdá byť stále viac uvedomujú, ako je dobre, že možno čiastky z hazardu dane mínus sociálne náklady a finančné $ vysporiadanie sa s dôsledkami nie sú sčítať.

Prevedie moc k rade umožniť miestnym ľuďom možnosť rozhodnúť o prístupe k hazardu vo svojich komunitách Zdá sa, že zmysel a kde miestne councillers na zemi sú schopní vidieť a zažiť na vlastnej koži devastácii, že hazardné hry, príčiny a prijať opatrenia.

GraspGroup a highstreetsfirst sú v súčasnosti bojuje o príbuznými vydania vo Veľkej Británii.


http://www.change.org/petitions/secretary-of-state-for-communities-and-local-government-let-people-control-their-high-streets

http://www.cas.sk/clanok/219336/primator-turcianskych-teplic-chce-v-kupelnom-meste-zatrhnut-hazard.html
http://www.cas.sk/clanok/213557/aj-v-dobsinej-zrusia-vsetky-automaty-miestni-na-hazard-minaju-davky.html

 

No comments:

Post a Comment